VD Bengtsforshus AB



Bengtsforshus AB är helägt av Bengtsfors kommun och är ett av tre dotterbolag i en bolagskoncern där Bengtsfors Teknik AB är moderbolag.

Bolaget förvaltar c:a 56 600 kvm bostadsyta och c:a 12 700 kvm lokalyta. Bolaget har drygt 1000 lägenheter i sitt bestånd, varav 158 är äldreboende.

Beståndet är fördelat mellan tätorterna Bengtsfors, Dals Långed, Billingsfors, Bäckefors, Skåpefors samt Gustavsfors.

Bolagets anställda är förutom VD, en tekniker, tre bovärdar, två administratörer samt en värdinna för trygghetsboende.

Yttre skötsel inklusive sophantering, snöröjning och halkbekämpning utförs av Svensk Markservice AB.

VD

Du skall på styrelsens uppdrag bl.a. utforma och implementera strategier och planer för bolaget som helhet. Verksamheten skall klara högt ställda krav från användarna.

Eftersom det är ett helägt kommunalt bolag är kännedom/förståelse om/för hur det är att arbeta i en politikerstyrd organisation ett viktigt krav.

Du har för tjänsten lämplig teknisk och/eller ekonomisk utbildning, ledarerfarenhet samt ha arbetat med fastighetsförvaltningsfrågor. Annat som bedöms viktigt är förhandlingserfarenhet, marknadsföringserfarenhet samt erfarenhet av eget personal- och budgetansvar.

För ytterligare information är du välkommen att ringa styrelseordf. Sten-Åke Jansson 070-213 67 52, v. ordf. Therese Karlsson 0703-56 94 20 eller Bo Ljungberg, Dufwa Ledarskap 0704-28 02 91.

Din intresseanmälan, som givetvis behandlas konfidentiellt, skickar du senast den 31 mars till bol@dufwa.com




Tillbaka till listan »

Resultatet skapas av personligheten