IT-revisor till internrevision

– Internationellt försäkringsbolag

Vi söker på uppdrag av ett internationellt försäkringsbolag en IT revisor med placering i Stockholm. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp som består idag av sju medarbetare.

Då kraven på omfattning av IT-revision ökat, behöver Internrevisionen utöka med ytterligare en internrevisor med ett starkt intresse och vilja att utvecklas inom speciallistrollen som IT-revisor.


Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inom internrevision:

  • upprätta IT-revisionsplan utifrån risker i verksamheten
  • upprätta uppdragsbeskrivningar, revisionsprogram och revisionsrapporter
  • genomföra planerade revisioner genom intervjuer, dokumentanalys och verifiering
  • gör objektiva bedömningar och rekommendationer utifrån dina iakttagelser.


Kvalifikationer och erfarenheter

Du har akademisk utbildning/högskoleutbildning eller motsvarande med inriktning på systemvetenskap. Du ska vara certifierad IT-revisor (CISA) och arbetat med IT-revision som intern- eller externrevisor. Är du dessutom certifierad internrevisor (CIA) ser vi det som ett stort plus. Det är också meriterande om du har erfarenhet av analys och bedömning av systemlösningar inom finans- och/eller försäkringsbranschen.


Färdigheter och personliga egenskaper

Rollen som internrevisor med IT-inriktning är konsultativ och kräver att du är resultatorienterad, beslutsam, har hög integritet, gott omdöme och förmåga att samarbeta med såväl kollegor som klienter på olika nivåer. För att nå framgång i rollen är det viktigt att du är analytisk, strukturerad och noggrann i ditt arbete samt leveranssäker både vad gäller kvantitet och kvalitet. Vårt arbete rapporteras löpande både muntligt och skriftligt, därför är det viktigt att du har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Att du har ett utåtriktat och representativt förhållningssätt och är intresserad av händelser i organisationen och inom branschen är också viktigt för att du skall kunna göra ett gott jobb.

Välkommen med din ansökan till ullabritt.sundquist@dufwa.com snarast. Har du frågor är du välkommen att kontakta Ullabritt Sundquist på 0734 – 332030.


Tillbaka till listan »

Resultatet skapas av personligheten