Systemutvecklare – .NET C#If är det ledande nordiska skadeförsäkringsbolaget med 3,6 miljoner kunder och 6 900 anställda. Vi koncentrerar oss på skadeförsäkring för att kunna erbjuda våra kunder – både privatpersoner och företag – de bästa produkterna och den bästa servicen. Läs mer om företaget på www.if.se.

Affärsområde Industrial är marknadsledande på industriförsäkringar i Norden. Kunderna är i huvudsak stora nordiska bolag till vilka vi erbjuder skydd för ansvar, egendom, personal och transporter. Process & Technology Industrial har till uppgift att stödja affärsområdet Industrial med IT-lösningar över hela Norden samt till våra lokalkontor i Europa. Vi har medarbetare i Sverige, Norge och Finland.

Vi står inför intressanta utmaningar och behöver nu förstärka vårt utvecklingsteam med två erfarna systemutvecklare.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med systemutveckling i teknikens framkant med .NET C#, SQL Server/Oracle, WCF, Sharepoint. Vår utvecklingsmetod är agil och Du blir involverad i alla faser avseende design, utveckling, test och implementation. Inledningsvis kommer du att arbeta med If Industrials försäkringssystem.


Din profil
Du har goda kunskaper i objektorienterad utveckling och är duktig på programmering från databas till gränssnitt. Du trivs med att arbeta i nära samarbete med verksamheten och är van att översätta verksamhetskrav till tekniska lösningar.  Du bör ha en akademisk examen inom IT. Erfarenhet från försäkring eller bank är meriterande. Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Vi söker dig som är både självgående och kan arbeta i grupp. Du har ett stort intresse för att uppnå resultat med hög kvalitet och en vilja att bidra till teamet och verksamheten.  Som person är du ansvartagande och social.  Vi värderar också ditt engagemang och kreativitet. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Varför arbeta på If?
Vi erbjuder ett arbete på en nordisk arena där möjligheterna är stora och arbetsuppgifterna många och varierande. Vi satsar mycket på kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte med kunniga kollegor. 

Placeringen är i Stockholm, resor förekommer. Under det första året kommer Du att tillbringa tid med vårt norska utvecklingsteam i Oslo.

Välkommen 
Har du frågor är du välkommen att kontakta Ullabritt Sundquist, tel  0734 33 20 30. Din ansökan och CV vill vi ha snarast till ullabritt.sundquist@dufwa.com.Tillbaka till listan »

Resultatet skapas av personligheten