Teknikintresserad systemutvecklare .NET till IfIf är det ledande nordiska skadeförsäkringsbolaget med 3,6 miljoner kunder och 6 900 anställda. Vi koncentrerar oss på skadeförsäkring för att kunna erbjuda våra kunder – både privatpersoner och företag – de bästa produkterna och den bästa servicen. Läs mer om företaget på www.if.se.

Affärsområde Industrial är marknadsledande på industriförsäkringar i Norden. Kunderna är i huvudsak stora nordiska bolag till vilka vi erbjuder skydd för ansvar, egendom, personal och transporter. Process & Technology Industrial har till uppgift att stödja affärsområdet Industrial med IT-lösningar över hela Norden samt till våra lokalkontor i Europa. Vi har medarbetare i Sverige, Norge och Finland.


Teknikintresserad systemutvecklare .NET

Vi står inför intressanta utmaningar och behöver nu förstärka vårt utvecklingsteam med en Teknikintresserad systemutvecklare.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med systemutveckling i nära samarbete med verksamheten och även med tekniska frågor gentemot vår externa driftleverantör och internt. Vår utvecklingsmetod är agil och du blir involverad i alla faser avseende design, utveckling, test och implementation. Du får jobba i teknikens framkant med .NET C#, Sharepoint, MS SQL, WCF, Microsoft Dynamics CRM och vara med och bygga nordiska lösningar.


Din profil
Du har bred teknisk kompetens och några års arbetslivserfarenhet av systemutveckling i .NET C#  och programmering från databas till gränssnitt.  Det är en fördel om du har arbetat med Sharepoint och har erfarenhet från kontakter med driftleverantör, gärna enligt ITIL.  Det är en fördel om du har erfarenhet av Configuration management.

Du trivs med att arbeta i nära samarbete med verksamheten och är van att översätta verksamhetskrav till tekniska lösningar.  Du bör ha akademisk examen inom IT. Erfarenhet från försäkring eller bank är meriterande.

Vi söker dig som är både självgående och kan arbeta i grupp. Du är intresserad av teknik och att få utvecklas inom området. Som person är du ansvarstagande och social. Vi värderar också ditt engagemang och din kreativitet. Du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Varför jobba på If?
Vi erbjuder ett arbete på en nordisk arena där möjligheterna är stora och arbetsuppgifterna många och varierande. Vi satsar mycket på kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte med kunniga kollegor. Placeringen är i Stockholm, resor förekommer.

Välkommen
Har du frågor är du välkommen att kontakta Ullabritt Sundquist, 0734 332030. Din ansökan och CV vill vi ha snarast till ullabritt.sundquist@dufwa.comTillbaka till listan »

Resultatet skapas av personligheten